КЛИЗМА ТЕРАПИЯ - ПОЛЗИ ОТ ПРОЧИСТВАНЕТО НА ДЕБЕЛОТО ЧЕРВО

  • КЛИЗМОТЕРАПИЯ - ПОЛЗИ ОТ ПРОЧИСТВАНЕТО С КЛИЗМА
КЛИЗМА: ПРОЦЕДУРА И ПОЛЗИ
     КЛИЗМАТА НАШУМЯ В ПОСЛЕДНО ВРЕМЕ, КАТО ЕДНО ОТ НАЙ - НОВИТЕ И МОДЕРНИ МЕТОДИ НА ПРОЧИСТВАНЕ НА ДЕБЕЛОТО ЧЕРВО. ВЪПРЕКИ ВСИЧКО КЛИЗМА ТЕРАПИЯТА Е ЕДНО ДРЕВНО СРЕДСТВО, КОЕТО ДАТИРА ОТ ЕРАТА НА ИСУС ХРИСТОС, КОЙТО Е ПОЛЗВАЛ КРАТУНКА, ЗА ДА ОСВОБОДИ ОТПАДЪЦИТЕ ОТ ЧЕРВАТА СИ И ДА ПОСТИГНЕ МАКСИМАЛНО ЗДРАВЕ. В ПРИРОДАТА КЛИЗМЕНИ МЕТОДИ СЕ СРЕЩАТ НАВСЯКЪДЕ. ЕДИН ПРИМЕР ЗА ТОВА СА ПТИЧЕТАТА, КОИТО ИНЖЕКТИРАТ ВОДА С КЛЮНОВЕТЕ СИ В АНУСЧЕТАТА СИ, ЗА ДА ПОЛУЧАТ ОБЛЕКЧЕНИЕ И ЛЕСНО ИЗХОЖДАНЕ.
 
В ДНЕШНО ВРЕМЕ, ПОРАДИ ЗАБЪРЗАНИЯ НАЧИН НА ЖИВОТ, СМЕ СЕ ОТДАЛЕЧИЛИ ОТ ПРИРОДАТА И НЕЙНИТЕ ПОВЕЛИ. ОСНОВЕН ЗАКОН НА ЗДРАВЕТО Е, ЧЕ ЧОВЕК, КОЙТО Е ЗАПУШЕН С ФЕКАЛИИ, НЕ БИ МОГЪЛ ДА ИМА МАКСИМАЛНОТО КОЛИЧЕСТВО КИСЛОРОД, НУЖНО НА КЛЕТКИТЕ. ПРИЧИНАТА ЗА ТОВА Е ТВЪРДЕ МНОГОТО НИШЕСТЕ, КОЕТО ПОГЛЪЩАМЕ, ХИБРИДНИТЕ ХРАНИ И ГМО - ТА, НА КОИТО СМЕ ПОДЛОЖЕНИ В СУПЕРМАРКЕТА, КАКТО И МНОЖЕСТВОТО ХИБРИДИЗИРАНИ ПРОДУКТИ, КОИТО НЕ СА ЕСТЕСТВЕНИ ЗА НАШАТА ЕСТЕСТВЕНА БИО - СТРУКТУРА. ПОРАДИ ТЕЗИ ФАКТОРИ И ПРИЕМАНЕТО НА ВРЕДНИТЕ ХРАНИ ВОДИ ДО НАРУШАВАНЕ НА КЛЕТЪЧНАТА СТЕНА И СЛУЗЕСТАТА МЕМБРАНА НА КЛЕТКИТЕ, КОЕТО ОТ СВОЯ СТРАНА ВОДИ ДО ПЪЛНЕНЕТО НА ОРГАНИЗМА СЪС СЛУЗ. ТЕЗИ ОБИЛНИ КОЛИЧЕСТВА СЛУЗ (КАНДИДА) СА КАТО СМЪРТОНОСНИ ЖИВИ ОРГАНИЗМИ. ТЕ СЕ СЪБИРАТ НА ЕДНО МЯСТО И ОБРАЗУВАТ КОЛОНИЯ, В КОЯТО СЕ РАЗВИВАТ МНОЖЕСТВО ПАТОГЕНИ, БАЦИЛИ, ГЛИСТИ И ВИРУСИ. ЦЯЛОТО НИ ТЯЛО, ЧЕРВАТА НИ, КЛЕТКИТЕ, КУХИНИТЕ НА ТЯЛОТО И ДОРИ МИКРОКАПИЛЯРИТЕ НА КРЪВОНОСНИТЕ СЪДОВЕ БИВАТ ЗАПУШЕНИ ОТ ТАЗИ ЛЕПКАВА СЛУЗ, ОБРАЗУВАНА В СЛЕДСТВИЕ НА НИШЕСТЕТАТА И НЕЕСТЕСТВЕНИТЕ ХРАНИ. ТОВА ЗАПОЧВА ДА СЕ СЛУЧВА ОТ РАННИ ГОДИНИ, ДОКАТО СМЕ ОЩЕ БЕБЕТА И ПРОДЪЛЖАВА ДО ДЪЛБОКИ СТАРИНИ. КАТО НИТО В ЕДИН МОМЕНТ НЕ СЕ СЕЩАМЕ ДА СЕ ИЗЧИСТИМ НАПЪЛНО, ОТ ТАМ ОТ КЪДЕТО ИМА НАЙ - ГОЛЯМО ЗНАЧЕНИЕ, А ИМЕННО ОТВЪТРЕ. ПОРАДИ ТОВА СТРАДАМЕ ОТ ТЕЖКИ ЗАБОЛЯВАНИЯ, КАТО СЕ ЗАПОЧНЕ С ГРИПОВЕ, НАСТИНКИ, ВИРУСНИ ЗАБОЛЯВАНИЯ И СЕ ЗАВЪРШИ С НАЙ - ТЕЖКИТЕ БОЛЕСТНИ СЪСТОЯНИЯ И ЗАБОЛЯВАНИЯ: РАК, СПИН, СЛЕПОТА, ДИАБЕТ. 
ЗАПУШВАНЕТО НА ВСИЧКИ ТЕЛЕСНИ КУХИНИ ПРИ НАС - ХОРАТА СЕ ИЗРАЗЯВА В ТОВА, ЧЕ НИЕ ЗАПОЧВАМЕ ДА СЕ ЧУВСТВАМЕ ЗЛЕ. КИСЛОРОДА НЕ МОЖЕ ДА ДОСТИГНЕ ДО КЛЕТКИТЕ НИ В СЛЕДСТВИЕ ЗАПУШВАНЕТО, А БЕЗ КИСЛОРОД КЛЕТКАТА НЕ МОЖЕ ДА ЖИВЕЕ И ДА СЕ РАЗВИВА ПЪЛНОЦЕННО. ОРГАНИТЕ НЕ СМОГВАТ ДА ПРЕРАБОТЯТ И ПРЕЧИСТЯТ ТОКСИНИТЕ, С КОИТО Е НАПЪЛНЕНО НАШЕТО ТЯЛО И СЛЕДОВАТЕЛНО ТЕ ЗАПОЧВАТ БАВНО ДА БОЛЕДУВАТ И УМИРАТ. НИЕ СЛЕДОВАТЕЛНО БИВАМЕ БАВНО НАТРОВЕНИ ОТ СОБСТВЕНАТА СИ СЛУЗ И ОТ НЕВЪЗМОЖНОСТТА НА ОРГАНИТЕ ДА СЕ СПРАВЯТ С НЕЯ И ДА Я ОТВЕДАТ ИЗВЪН ТЯЛОТО. СРЕДАТА, КОЯТО СЕ ФОРМИРА В ОРГАНИЗМА В СЛЕДСТВИЕ НА ТОВА БАВНО НАТРАВЯНЕ Е ВИСОКО КИСЕЛИННА (НИСКО PH), КОЯТО ПОДОБНО НА ПРОМИШЛЕНА КИСЕЛИНА НИ РАЗЯЖДА ОТВЪТРЕ. ФУНКЦИЯТА НА КЛИЗМАТА Е ДА ИЗВЕДЕ КОЛКОТО МОЖЕ ПОВЕЧЕ ОТ ТЕЗИ ОТРОВНИ НАТРУПВАНИЯ И СЛУЗ ИЗВЪН ТЯЛОТО. ПРОБЛЕМА Е ТАМ, ЧЕ ТАКИВА НАТРУПВАНИЯ СА НАЛИЦЕ ОТ КАКТО СМЕ БЕБЕТА, ДО ДЕН ДНЕШЕН. СТАРАТА СЛУЗ СЕ НАТРУПВА В ТЯЛОТО, ПРЕВРЪЩА СЕ В ГНОЙ И ЗАПОЧВА ДА РАЗЛАГА НАШИТЕ ТЪКАНИТЕ И ОРГАНИ. В ТОЗИ СМИСЪЛ, СВОЕВРЕМЕННОТО И ИЗКАРВАНЕ Е ОТ ЖИЗНЕНО ВАЖНО ЗНАЧЕНИЕ ЗА НАС. ИМЕННО ЗА ТОВА, ТОЗИ, КОЙТО Е ЗАПОЧНАЛ ДА ПРАКТИКУВА ЕЖЕДНЕВНИ КЛИЗМЕНИ ПРОЦЕДУРИ, Е ЗАПОЧНАЛ ДА ЗАБЕЛЯЗВА ПОСТЕПЕННОТО ПОДОБРЯВАНЕ НА ЗДРАВЕТО СИ, ДО МОМЕНТА НА ПОЧТИ ПЪЛНО ОЗДРАВЯВАНЕ ОТ ВСИЧКИ БОЛЕСТИ, ТЪЙ КАТО БОЛЕСТТА ВСЪЩНОСТ Е САМО ЕДНА: НАТРУПВАНЕТО НА ОТРОВНА СЛУЗ В ОРГАНИЗМА.  
ТОВА, КОЕТО ЩЕ ЗАБЕЛЕЖИТЕ, КОГАТО ПЪРВОНАЧАЛНО ЗАПОЧНЕТЕ ДА ПРОЧИСТВАНЕ ДЕБЕЛОТО ЧЕРВО С ПОМОЩТА НА КЛИЗМЕНИЯ АПАРАТ - ИРИГАТОР Е, ЧЕ В ПЪРВАТА СЕДМИЦА НА ДОМАШНИ ПРОЦЕДУРИ СЕ ИЗКАРВАТ ШЕПИ СЛУЗ, КОИТО СА СЕ НАСЪБРАЛИ В ДОЛНАТА ЧАСТ НА ВАШЕТО ДЕБЕЛО ЧЕРВО.  ТАЗИ СЛУЗ НАЙ - ЛЕСНИ СЕ ИЗКАРВА С ЕЖЕДНЕВНИТЕ КЛИЗМЕНИ ПРОЦЕДУРИ В ДОМАШНИ УСЛОВИЯ. СЛЕД ПЪРВИЧНОТО ИЗВЕЖДАНЕ НА СЛУЗТА, ЩЕ ЗАПОЧНАТ ДА СЕ ОТДЕЛЯТ И ДЪЛБОКО НАСЛОЕНИТЕ ФЕКАЛНИ МАСИ, КОИТО СА СЕ ЗАЛЕПИЛИ ЗА ЧЕРВОТО И РАЗЯЖДАТ ТАКЪНТА МУ. ТЕЗИ ФЕКАЛНИ МАСИ НАПОДОБЯВАТ ЧЕРЕН МАЗУТ ИЛИ ДОРИ В ПО - ТЕЖКИТЕ СЛУЧАИ НА ЧЕРНА ГУМА. ЗА ХОРАТА, КОИТО НЕ СА СИ ПРАВИЛИ КЛИЗМА В ДОМАШНИ УСЛОВИЯ В ЖИВОТА, ТЕЗИ ОТДЕЛЯНИЯ ЩЕ ПРЕДИЗВИКАТ УЧУДВАНЕ И УДИВЛЕНИЕ. СЪЩО ТАКА МИРИЗМАТА НА ТЕЗИ ОТДЕЛЕНИ МАСИ ЩЕ ВИ ИЗУМИ С ОСТРОТАТА СИ И ЗЛОВОННОСТТА СИ. ЩЕ СЕ ПИТАТЕ ЗАЩО СТЕ ПОЗВОЛИЛИ НА ТЕЗИ АЕРОБНИ ТОКСИНИ (ПАТОГЕНИ) ДА СЕ ЗАДЪРЖАТ В ТЯЛОТО, БЕЗ ДА БЪДАТ ПРЕЧИСТЕНИ И ДА ЗАМЪРСЯВАТ ТЪКАНИТЕ И КРЪВООБРАЩЕНИЕТО. НЕКА НЕ ЗАБРАВЯМЕ, ЧЕ ПО ЦЯЛОТО ПРОДЪЛЖЕНИЕ НА НАШИТЕ ЧЕРВА СА РАЗПОЛОЖЕНИ КРЪВОНОСНИ СЪДОВЕ, КОИТО ВСМУКВАТ ТЕЗИ ОТРОВИ ОТ СТЕНИТЕ НА ЧЕРВАТА И ГИ ПРЕНАСЯТ ПО ЦЯЛАТА КРЪВОНОСНА СИСТЕМА. В НАЙ - ГОЛЯМА КОНЦЕНТРАЦИЯ СА ТЕЗИ КРЪВОНОСНИ СЪДОВЕ И КАПИЛЯРИ, ДОЛО НИСКО В ДЕБЕЛОТО ЧЕРВО. ТОВА Е НАЙ - ЛЕСНО ПРОЧИСТВАЩОТО СЕ МЯСТО ПРИ ЕДНА ДОМАШНА КЛИЗМА. ТАКА, ЧЕ СЪС САМОТО ЗАПОЧВАНЕ НА КЛИЗМЕНИТЕ ПРОЦЕДУРИ ВИЕ ПРЕДОСТАВЯТЕ НА ТЯЛОТО СИ ТОВА ТАКА ДЪЛГООЧАКВАНО ПРОЧИСТВАНЕ, ОТ КОЕТО ТО ТАКА ОТЧАЯНО СЕ Е НУЖДАЕЛО. СЛЕД КАТО СЕ ОТЛЕПЯТ ЧЕРНИТЕ ПОЛИПИ И СЛУЗ ОТ ДОЛНАТА ЧАСТ НА ДЕБЕЛОТО ЧЕРВО, КИСЛОРОДА ЩЕ НАХЛУЕ В СИСТЕМАТА ВИ И ЩЕ КРЪВОСНАБДИТЕ ЦЯЛОТО СИ ТЯЛО С ТОЗИ ЖИЗНЕНО ВАЖЕН ЕЛЕМЕНТ, ОТ КОЙТО СТЕ ГО ЛИШАВАЛИ ДО СЕГА. 
ХОРАТА, КОИТО СИ ПРАВЯТ КЛИЗМА С КАФЕ, ВОДНА КЛИЗМА, МАСЛЕНА КЛИЗМА (БАСТИ) ИЛИ ДРУГИТЕ РАЗНОВИДНОСТИ НА КЛИЗМОТЕРАПИЯТА (ЕНЕМА И ХИДРОТЕРАПИЯ НА ДЕБЕЛОТО ЧЕРВО) БИЛО В ДОМАШНИ УСЛОВИЯ, ИЛИ ПРИ МЕДИЦИНСКИ СПЕЦИАЛИСТ КАЗВАТ, ЧЕ ОЩЕ В НАЧАЛОТО ЗАПОЧВАТ ДА СЕ ЧУВСТВАТ ОСЕЗАЕМО ПО - ДОБРЕ И ПОСТЕПЕННО СЪСТОЯНИЕТО ИМ ЗАПОЧВА ДА СЕ ПОДОБРЯВА ДО ТАКАВА СТЕПЕН, ЧЕ В ЕДИН МОМЕНТ, СЛЕД НЯКОЛКО МЕСЕЧНО ПРАКТИКУВАНЕ НА ТАЗИ ТЕРАПИЯ, ТЕ СЕ ИЗЛЕКУВАТ НАПЪЛНО. ТАЗИ ЕСТЕСТВЕНА РЕАКЦИЯ НА ПЪЛНО ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ И ИЗЛЕКУВАНЕ НА ЧОВЕКА В СЛЕДСТВИЕ ПОЛЗВАНЕТО НА ДОМАШЕН ИРИГАТОР Е НЕ СЛУЧАЙНА, ТЪЙ КАТО ВСИЧКИ БОЛЕСТИ РАЗЧИТАТ НА ЗАПУШВАНЕ И ЗАМЪРСЯВАНЕ ЗА ДА СЪЩЕСТВУВАТ. СЪЩОТО Е, КОГАТО ЧОВЕК НЕ СИ ВЗИМА ДУШ И БИВА ПРЕВЗЕТ ОТ ВСЯЧЕСКИ ПАТОГЕНИ И МИКРОБИ, ВМИРИСВА СЕ И СЕ РАЗЛАГАТ ТЪКАНИТЕ ОТ МРЪСОТИЯТА И СЪЗДАДЕНАТА КИСЕЛИННА, МИКРОБНА СРЕДА. КЛИЗМАТА Е ЕДИН ВЪТРЕШЕН ДУШ, КОЙТО НИКОГА НЕ Е ВЗИМАН И В СЛЕДСТВИЕ ПОТЪРПЕВШИТЕ СМЕ НИЕ. ЗА ДА СЕ ПОЛУЧАТ МАКСИМАЛНИ РЕЗУЛТАТИ, НЕОБХОДИМО Е ПАЦИЕНТА РЕШИЛ ДА ЗАПОЧНЕ КЛИЗМЕНИ ПРОЦЕДУРИ ДА ГИ ВЪРШИ ЕЖЕДНЕВНО. НАЙ - ДОБРОТО ВРЕМЕ ЗА ПРАВЕНЕ НА КЛИЗМА Е СУТРИН И ВЕЧЕР - СЛЕД СЪН И ПРЕДИ ЛЯГАНЕ. ХУБАВО Е КЛИЗМАТА ДА СЕ ПРАВИ НА ПРАЗЕН СТОМАХ, ЗА ДА НЕ СТАНЕ ТЕЖКО НА ПРАКТИКУВАЩИЯ, ДОКАТО ПРАВИ ЛЕКИТЕ СИ УПРАЖНЕНИЯ.  

КЛИЗМА ПРОЦЕДУРА:

ПОРЪЧВА СЕ ИРИГАТОР ОТ КЛИЗМА.БГ, КОЙТО Е МАКСИМАЛНО ПРИГОДЕН ЗА НАЙ - КАЧЕСТВЕНОТО ИЗЧИСТВАНЕ НА ЧЕРВАТА. СЛЕД КАТО ГО ПОЛУЧИТЕ, ЗАКАЧАТЕ КУКАТА НА ВРАТИЧКАТА НА НИСЪК ШКАФ - НА ВИСОЧИНА ОКОЛО КРЪСТА ВИ. ТОВА СЕ ПРАВИ, ЗА ДА МОЖЕ НАЛЯГАНЕТО ДА НЕ Е ПРЕКАЛЕНО ГОЛЯМО И ДА НЕ ПРИЧИНИ НЕУДОБСТВО. ПРЕДВАРИТЕЛНО СЕ ПОСТИЛА ОТДОЛУ ЧЕРГА ИЛИ КИЛИМЧЕ, ЗА ДА Е ТОПЛО И УДОБНО НА ПРАКТИКУВАЩИЯ ЕНЕМА ТЕРАПИЯТА ПАЦИЕНТ. ПЪЛНИТЕ ИРИГАТОРА ЗА КЛИЗМА С ТОПЛА ИЛИ МАРНА ВОДА С ТЕМПЕРАТУРА НА МАЙЧИНО МЛЯКО. СЛЕД ТОВА, ОТВАРЯТЕ СТОПЕРА И ЦИКЛИРАТЕ МАЛКА ЧАСТ ОТ ВОДАТА В СЪД, КОЯТО СЛЕД КАТО Е ЦИКЛИРАНА ВЕЧЕ СЕ ДОЛИВА В ИРИГАТОРА ОТНОВО. ТОВА СЕ ПРАВИ С ЦЕЛ ДА ИЗЛЕЗНЕ ВЪЗДУХА, КОЙТО Е В МАРКУЧА. ПРИГОТВЕТЕ СИ ЕДИН ДОПЪЛНИТЕЛЕН СЪД ОТ ОКОЛО 2 ЛИТРА, С ТОПЛА ВОДА ЗА ДОЛИВАНЕ. ЛЯГАТЕ ПО ГРЪБ И ВКАРВАТЕ НАКРАЙНИКА В АНУСА СИ, РЕГУЛИРАЙКИ СИЛАТА НА ВОДАТА С ПОМОЩТА НА СТОПЕРА. ВЛИЗАЙКИ В ТЯЛОТО ВИ, ВОДАТА НЕ ТРЯБВА ДА ПРИЧИНЯВА ДИСКОМФОРТ ИЛИ БОЛКА. АКО ЧУВСТВАТЕ НЕУДОБСТВО, ЗНАЧИ СТРУЯТА И НАЛЯГАНЕТО С КОЕТО ВЛИЗА ВОДАТА СА ПРЕКАЛЕНО ГОЛЕМИ. НАМАЛЕТЕ С ПОМОЩТА НА СТОПЕРА, ДО МОМЕНТА В КОЙТО ВЛИЗАНЕТО НА ВОДАТА ВЪВ ВАС НЕ СЕ УСЕЩА. ОТПУСНЕТЕ СЕ. МОЖЕТЕ ДА ЗАТВОРИТЕ ОЧИ, ДОКАТО ОСТАНАЛАТА ВОДА ВЛЕЗЕ ВЪВ ВАС. АКО ЧУВСТВАТЕ, ЧЕ МОЖЕТЕ ДА ПОЕМЕТЕ ОЩЕ ВОДА, СЛЕД КАТО СЕ ИЗПРАЗНИ КЛИЗМЕНОТО КАЗАНЧЕ, ДОЛЕЙТЕ ГО С ПОМОЩТА НА ДОПЪЛНИТЕЛНИЯ СЪД ПЪЛЕН С ВОДА. ВКАРВАЙТЕ СИ ТОЛКОВА ВОДА, ДОКАТО НЕ ПОЧУВСТВАТЕ, ЧЕ СТЕ ПЪЛНИ, ПРИ КОЕТО МОЖЕТЕ ДА ЗАТВОРИТЕ СТОПЕРА И ДА ИЗКАРАТЕ НАКРАЙНИКА ОТ АНУСА. СТАНЕТЕ И СЕ ОПИТАЙТЕ ДА СЕ РАЗДВИЖИТЕ, ДЪРЖЕЙКИ ТОПЛАТА КЛИЗМЕНА ВОДА В СЕБЕ СИ. ОПИТАЙТЕ КОЛКОТО МОЖЕТЕ ДА НАПРАВИТЕ НЯКАКВИ УПРАЖНЕНИЯ, ТЪРКАЛЯНЕ, СКАЧАНЕ, ЙОГА ЗА ДА МОЖЕ ДА РАЗТВОРИТЕ ВСИЧКО В СЕБЕ СИ. В МОМЕНТА, В КОЙТО ВЕЧЕ НЕ МОЖЕТЕ ДА ЗАДЪРЖАТЕ ВОДАТА ПОЕМЕТЕ КЪМ ТОАЛЕТНАТА. В ТОАЛЕТНАТА ЧИНИЯ, ОТ ВАС ЩЕ ИЗЛЕЗЕ МНОГО МРЪСНА ВОДА, ТЪМНА НА ЦВЯТ СЪС СЛУЗ И ДОВОЛНО КОЛИЧЕСТВО ФЕКАЛИЙНИ МАСИ.

ПРИ ПРИКЛЮЧВАНЕ НА ИЗХОЖДАНЕТО Е ВЪЗМОЖНО ДА ВИ СЕ ИСКА ДА ПОСЕТИТЕ ТОАЛЕТНАТА НЕКОЛКОКРАТНО. ИЗХОЖДАЙТЕ СЕ КОЛКОТО МОЖЕТЕ ПОВЕЧЕ И ПО - ЧЕСТО, ДО НАПЪЛНОТО ИЗКАРВАНЕ НА ВСИЧКО НАСЪБРАЛО СЕ НИСКО ДОЛУ ВЪВ ВАС ТОЗИ ДЕН. ЕНЕМАТА (КЛИЗМАТА) МОЖЕ ДА СЕ ПРАКТИКУВА БЕЗОПАСНО ВСЕКИ ДЕН И ДОРИ ПО НЯКОЛКО ПЪТИ НА ДЕН. ИЗВЕСТНАТА ЛЕКАРКА ДЖЕНИФЪР ДАНИЕЛС ПРЕПОРЪЧВА ЧОВЕК ДА СЕ ИЗХОЖДА ПО ГОЛЯМА НУЖДА ПОНЕ ПО ТРИ ПЪТИ НА ДЕН, ЗА ДА БЪДЕ ЗДРАВ. КЛИЗМАТА МОЖЕ ДА ВИ ПОМОГНЕ ДА ОСЪЩЕСТВИТЕ ИМЕННО ТАЗИ ЦЕЛ. ХУБАВО Е ВСЕКИ ЧЛЕН ОТ СЕМЕЙСТВОТО ДА ПРИТЕЖАВА СВОЙ СОБСТВЕН, ИНДИВИДУАЛЕН КЛИЗМЕН АПАРАТ, ПОРАДИ ХИГИЕНИЧНИ СЪОБРАЖЕНИЯ. ВЪПРЕКИ ВСИЧКО ИМА ХОРА, ИЗПОЛЗВАЩИ ИМЕННО ТОЗИ ВИД КЛИЗМЕН АПАРАТ (ОТ КЛИЗМА.БГ) СПОДЕЛЯЩИ СИ ЕДНА КЛИЗМА ЗА НЯКОЛКО ЧЛЕНА НА СЕМЕЙСТВОТО, КАТО САМО СМЕНЯТ НАКРАЙНИКА. СЛЕД ИЗПОЛЗВАНЕТО НА КЛИЗМЕНИЯ ИРИГАТОР ХУБАВО Е ДА ГО ИЗПРАЗНИТЕ ОТ ОСТАНАЛАТА В НЕГО ВОДА И ДА ГО ПРОВЕСИТЕ ДА СЕ ИЗЦЕЖДА ДО СЛЕДВАЩОТО МУ ПОЛЗВАНЕ.

КЛИЗМА ПРИ ЗАПЕК:

КЛИЗМАТА Е ЕДНО ОТ НАЙ - ОТЛИЧНИТЕ СРЕДСТВА ЗА СПРАВЯНЕ СЪС ЗАПЕКА БЕЗ ПОМОЩТА НА ЛЕКАРСТВА. ХРОНИЧЕН ЗАПЕК МОЖЕ ЛЕСНО ДА БЪДЕ ИЗЛЕКУВАН С ПОМОЩТА НА ПРАВИЛНО ХРАНЕНЕ И ПОСРЕДСТВОМ КЛИЗМЕНИ ПРАКТИКИ. ПОРАДИ КИСЕЛИННОСТА, В КОЯТО Е ПОПАДНАЛО ДЕБЕЛОТО ЧЕРВО, ТО Е ЗАПОЧНАЛО ДА СТАВА ЛЕНИВО. СПРЯЛО Е ДА ФУНКЦИОНИРА НОРМАЛНО И ДА ВОДИ ДО ЕСТЕСТВЕНО ИЗХОЖДАНЕ ПРИ ЗАСЕГНАТИЯ ИНДИВИД. В ТОЗИ СЛУЧАЙ, ХОРАТА С ХРОНИЧЕН ИЛИ ЛЕК ЗАПЕК ПОЧТИ ВИНАГИ ЧУВСТВАТ ЛЕКА БОЛКА ПЪРВИТЕ 3 ДЕНА ОТ ЗАПОЧВАНЕТО НА КЛИЗМЕНАТА ПРОЦЕДУРА В КЪЩИ. ЗАЩО? ТОВА Е ТАКА, ЗАЩОТО СТЕНАТА НА ДЕБЕЛОТО ЧАРВО Е ИЗТЪНЯЛА И СЕ Е РАЗШИРИЛА (РАЗШИРЕНО ДЕБЕЛО ЧЕРВО). КИСЕЛИННОСТТА НА СЛУЗТА, КОЯТО С ГОДИНИ СЕ Е СЪБИРАЛА В НЕГО Е ПРИЧИНИЛА ТОВА СЪСТОЯНИЕ, КОЕТО МОМЕНТАЛНО БИВА ОБЛЕКЧЕНО С ПОМОЩТА НА ТАЗИ БЕЗОБИДНА ПРОЦЕДУРА У ДОМА. БЛАГОДАРЕНИЕ НА КЛИЗМА ПРОЦЕДУРАТА, НЕ Е НУЖНО КАКВИТО И ДА Е  ЛЕКАРСТВА И МЕДИЦИНСКИ ПРЕПАРАТИ ДА ПРЕМИНАВАТ ПРЕЗ ОРГАНИЗМА ВИ. ТЯ СЕ СПРАВЯ С ПРОБЛЕМА НА ЗАПЕКА И ЗАПИЧАНЕТО, ИЗБЯГВАЙКИ НАПЪЛНО НАТОВАРВАНЕТО НА ХРАНОСМИЛАТЕЛНАТА СИСТЕМА И СТОМАХА. ТЕЗИ ОРГАНИ НЕ БИВА ДА БЪДАТ ДОПЪЛНИТЕЛНО ДРАЗНЕНИ, СТИМУЛИРАНИ И НАТРАВЯНИ, САМО ЗА ДА СЕ ИЗХОДИМ НОРМАЛНО.

ИЗПРАЗВАНЕТО НА ДЕБЕЛОТО ЧЕРВО СЕ ПОСТИГА БЪРЗО И ЛЕСНО ПОСРЕДСТВОМ КЛИЗМЕНИЯ АПАРАТ И МАЛКО ВОДА ВКАРАНА В АНУСА. ЗАПЕКА ПРЕСТАВА ДА СЪЩЕСТВУВА В МОМЕНТА, В КОЙТО ЗАПОЧНЕМ ДА СИ ПРАВИМ КЛИЗМИ. СЛЕД ПЪЛНОТО ПРОЧИСТВАНЕ И ЗАЗДРАВЯВАНЕ НА ПРОВИСНАЛОТО И БОЛНО ДЕБЕЛО ЧЕРВО, ЧОВЕК ВЕЧЕ НЕ УСЕЩА НИКАКВА БОЛКА ПРИ ПРАВЕНЕТО НА КЛИЗМА И ПРОЦЕСА СЕ ПРЕВРЪЩА В ЧАКАНО УДОВОЛСВИЕ. НЕ ГУБЕТЕ НИТО МИНУТА И АКО ИМАТЕ ЗАПЕК ПОРЪЧАЙТЕ СИ КЛИЗМА.

КЛИЗМА ЗА ОТСЛАБВАНЕ:

СТОТИЦИ МЛАДИ ХОРА СТРАДАТ ОТ НАДНОРМЕНО ТЕГЛО И ЗАТЛЪСТЯВАНЕ. ТОВА Е ВСЕ ПО - ЧЕСТО СРЕЩАН ПРОБЛЕМ, КАКТО ПРИ МЛАДИТЕ, ТАКА И ПРИ ХОРА ОТ СРЕДНА ВЪЗРЪСТ. ОТНОВО ПЪРВОПРИЧИНАТА Е НИШЕСТЕНИТЕ ХРАНИ, ЖИВОТИНСКИ ПРОДУКТИ, ГМО-ТА И ХИБРИДИ, РАЗРАБОТЕНИ В ЛАБОРАТОРИИТЕ НА ХОЛАНДИЯ И ГЕРМАНИЯ. НАСЛОЯВАНЕТО НА ТЕЗИ СИЛНО ЛЕПКАВИ СУБСТАНЦИИ СЕ ОТРАЗЯВА В НАТРУПВАНЕ НА МАСА ПРИ ИНДИВИДА. СЛУЗЕСТИТЕ ХРАНИ СЕ ПРЕВРЪЩАТ В ЛЕПИЛО И ТО ОТ НАЙ - СИЛНОТО, КОЕТО СЛЕПВА ЧЕРВАТА И ОБРАЗУВА НАСЛОЯВАНИЯ,  КОИТО НИКОГА НЕ ИЗЛИЗАТ ОТ ТЯХ. ЧЕРВОТО СЕ РАЗДУВА И С НЕГО НАШИЯ КОРЕМ. С ВРЕМЕТО НОВИ НАСЛОЯВАНИЯ СЕ НАТРУПВАТ ВЪРХУ СТАРИТЕ И ТАКА НАПЪЛНЯВАМЕ. ЕДИНСТВЕНИЯТ НАЙ-ЕФИКАСЕН И БЕЗВРЕДЕН НАЧИН ДА СЕ ОСВОБОДИМ ОТ ТЕЗИ ОПАСНИ НАСЛОЯВАНИЯ ЗА ДА ОТСЛАБНЕМ, ТОВА Е ДА ПРАВИМ КЛИЗМА ВСЕКИ ДЕН. ПОВЕЧЕТО ХОРА НАБЛЮДАВАТ НАМАЛЯНЕ НА ТЕЛЕСНОТО ТЕГЛО В ПЕРИОД ОТ 3 МЕСЕЦА ЕЖЕДНЕВНО ПРАКТИКУВАНЕ НА КЛИЗМА. СВАЛЯНЕТО НА ИЗЛИШНИТЕ КИЛОГРАМИ Е ТРАЙНО И Е НЕ ПРЕДИЗВИКВА ЙО-ЙО ЕФЕКТА НА ДИЕТИТЕ. ПРАВЕЙКИ СИ ЕЖЕДНЕВНА КЛИЗМА МОЖЕМ ДА СВАЛИМ НАТРУПАНИТЕ КИЛОГРАМИ И БЕЗ ДА СЕ ЛИШАВАМЕ ОТ ЛЮБИМИТЕ ХРАНИ И СПАЗВАЙКИ ДИЕТИ. С ПОМОЩТА НА КЛИЗМАТА, ТОВА Е ВЪЗМОЖНО.

КЛИЗМЕНИ РАЗТВОРИ:

СЪЩЕСТВУВАТ БЕЗБРОЙ МНОГО КЛИЗМЕНИ РАЗТВОРИ. В ТАЗИ СТАТИЯ НЯМА ДА ОБСЪЖДАМЕ ВСЕКИ ЕДИН ОТ ТЯХ В ПОДРОБНОСТИ. САМО ЩЕ СПОМЕНЕМ, ЧЕ НИТО ЕДИН РАЗТВОР НЕ Е ПО - ЕФИКАСЕН ОТ ЧИСТАТА ТОПЛА ВОДА ЗА КЛИЗМА. НЯКОЙ ОТ СЪСТАВКИТЕ НА КЛИЗМЕНИТЕ РАЗТВОРИ ВКЛЮЧВАТ: СОЛЕНА ВОДА, ЧАЙ, БИЛКИ, МЕД, УРИНА, ЛИМОН, ОЦЕТ, ХЛЯБНА СОДА, КИСЛОРОДНА ВОДА, КАФЕ, ПРЕВАРЕНА ВОДА

КЛИЗМИ ЗА ДЕЦА И БЕБЕТА И БРЕМЕННИ ЖЕНИ:

КЛИЗМАТА ЗА ДЕЦА Е НЕЩО СЪВСЕМ НОРМАЛНО И БЕЗБОЛЕЗНЕНО, КАКТО И БЕЗОБИДНО ЛЕЧЕБНО СРЕДСТВО, БЕЗ НЕЖЕЛАНИ СТРАНИЧНИ ЕФЕКТИ. КЛИЗМАТА С ЧИСТА ТОПЛА ВОДА СПОМАГА ЗА ЛЕСНОТО И БЕЗБОЛЕЗНЕНО ПРОЧИСТВАНЕ И ОТПУШВАНЕ НА ЧЕРЪВЦАТА НА БЕБЕТАТА И ПОДРАСТВАЩИТЕ ДЕЦА. ИРИГАТОРЪТ ОСВОБОЖДАВА СЛУЗТА ОТ ТЕХНИЯ ОРГАНИЗЪМ, КОЯТО НЕ Е ИМАЛА ШАНС ДА СЕ НАСЛОИ В ТАКАВА ГОЛЯМА СТЕПЕН, КАКТО ПРИ ВЪЗРЪСТНИТЕ И СЛЕДОВАТЕЛНО ОЗДРАВЯВАНЕТО СЛЕД КЛИЗМА НАСТЪПВА ПОЧТИ МОМЕНТАЛНО ПРИ ДЕЦАТА. ХУБАВО Е ДА СЕ ИЗПОЛЗВА СВОЕВРЕМЕННО КЛИЗМЕНИЯ АПАРАТ ПРИ ДЕЦАТА, ЗА ДА СЕ ИЗБЕГНЕ УПОТРЕБАТА НА АНТИБИОТИЦИ. БРЕМЕННИТЕ ЖЕНИ СЛЕДВА ДА УПРАЖНЯВАТ ПО - ОЛЕКОТЕНА ВЕРСИЯ НА КЛИЗМЕНАТА ПРОЦЕДУРА, КОЯТО НИЕ НАРИЧАМЕ “МИКРО - КЛИЗМА”. ТЯ СЕ СЪСТОИ В ТОВА, ЧЕ СЕ ВКАРВА МИНИМАЛНО КОЛИЧЕСТВО ТОПЛА ВОДА В АНУСА НА БРЕМЕННАТА ЖЕНА, ЗА ДА НЕ ПРЕДИЗВИКВА ПРЕКОМЕРНО ГОЛЯМА ПЕРИСТАЛТИКА НА ЧЕРВАТА, КОЕТО Е НЕЖЕЛАТЕЛНО ПРИ НАПРЕДНАЛА И НАЧАЛНА БРЕМЕННОСТ. ФАКТ Е, ЧЕ ПО ВРЕМЕ НА БРЕМЕННОСТТА, ЖЕНИТЕ ИМАТ ЗАБАВЕНА ФУНКЦИЯ НА ЧЕРВАТА И ЗАБАВЕН МЕТАБОЛИЗЪМ, НО Е ВАЖНО ДА СЕ ВНИМАВА И ДА СЕ ПОДХОЖДА С ВНИМАНИЕ КЪМ ТАЗИ ЗАДАЧА, ТЪЙ КАТО КЛИЗМАТА Е ИЗВЕСТНА СЪС ЗАБЪРЗВАНЕТО НА ПЕРИСТАЛТИКАТА И ЗАСИЛВАНЕТО НА МЕТАБОЛИЗМА. ВЪПРЕКИ ВСИЧКО, ТЯ Е ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ПОЛЕЗНА ЗА БРЕМЕННАТА ЖЕНА, ТЪЙ, КАТО ОТНОВО ПОДЧЕРТАВАМЕ, ЧЕ НЕ СЕ ДРАЗНИ ЛИГАВИЦАТА НА СТОМАХА И ВЪТРЕШНОЧРЕВНИТЕ ОРГАНИ, ПОСРЕДСТВУМ СЛАБИТЕЛНИ СРЕДСТВА (РАЗХЛАБИТЕЛНИ ХАПЧЕТА).

КЛИЗМАТА НА ЦЕЦИ (И ЖЕЛЬОМИР):

ЦЕЦИ ПРИДОБИ ИЗВЕСТНОСТ, КАТО ПОКАЗА НА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД, КАК СЕ ПРАВИ КЛИЗМА В ДОМАШНИ УСЛОВИЯ. НЕЙНИЯТ МЕТОД Е ИЗПИТАН И ЕФЕКТИВЕН, КАТО Е ДОКАЗАЛ СВОЯТА ФУНКЦИОНАЛНОСТ В ПРОДЪЛЖЕНИЕ НА 15-ТЕ ГОДИНИ, В КОИТО ТЯ ГО Е ПОЛЗВАЛА РЕДОВНО. ПРОДУКТЪТ, КОЙТО ЦЕЦИ ИЗПОЛЗВА (ПОРЪЧВА СЕ ОТ HTTP://WWW.КЛИЗМА.БГ) Е ЕДИНСТВЕНИЯ, КОЙТО ТЯ ПРЕПОРЪЧВА ЗА ЕФЕКТИВНО И ПРАВИЛНО ИЗПОЛЗВАНЕ НА КЛИЗМЕНИЯ МЕТОД. КЛИЗМОТЕРАПИЯТА С ТОЗИ УРЕД Е УЛЕСНЕНА В ДОМАШНИ УСЛОВИЯ, ТЪЙ КАТО ТЯ ГО Е ПРИСПОСОБИЛА С НЕОБХОДИМИТЕ ДОПЪЛВАЩИ АКСЕСОАРИ, КОИТО ГО ПРАВЯТ ИДЕАЛНОТО СРЕДСТВО ЗА ДОМАШНО ЛЕЧЕНИЕ. МЕТОДА НА ЦЕЦИ ПОКАЗВА НАГЛЕДНО, В ЖИВА КЛИЗМЕНА ДЕМОНСТРАЦИЯ (ГЛЕДАЙТЕ ВИДЕОТО ПО - ДОЛУ) КАК ТЯ ПРАКТИКУВА ТОЗИ ДРЕВЕН МЕТОД НА ЛЕЧЕНИЕ В ЕЖЕДНЕВНИЯ СИ ЖИВОТ. НЕЙНИЯТ МЕТОД СТАНА СКАНДАЛНО ИЗВЕСТЕН, ТЪЙ КАТО ТЯ ПОЖЕЛА ДА ПОКАЖЕ ЦЕЛИЯ ПРОЦЕС НА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД В ПЪЛНАТА МУ ЦЯЛОСТНОСТ - ОТ НАЧАЛО, ДО КРАЙ. ТОВА ПРЕДИЗВИКА ФУРОР В СОЦИАЛНИТЕ МЕДИИ И НЕЙНИ КЛИПОВЕ С КЛИЗМИ ЗАПОЧНАХА ДА СЕ ВЪРТЯТ В НЕТА, СТАВАЙКИ ОБЕКТ НА РАЗГОРЕЩЕНИ ДИСКУСИИ. МЕТОДОЛОГИЯТА, С КОЯТО ЦЕЦИ СИ СЛУЖИ ПРИ ПРАВЕНЕТО НА ЕДНА РУТИННА ДОМАШНА ЕНЕМА, ВКЛЮЧВА ЛЕКИ И ДИНАМИЧНИ УПРАЖНЕНИЯ СЛЕД ВКАРВАНЕТО НА ВОДАТА, ЗА ДА СЕ УЛЕСНИ ИЗВЕЖДАНЕТО НА МАКСИМАЛЕН БРОЙ ОТПАДЪЦИ. МНОГО ХОРА СМЕТНАХА ТОВА ЗА ПОКАЗНО И СКАНДАЛНО ДЪРЖАНИЕ, НО ПЪК ОТ ВЪНШНИЯ ВИД НА ЦЕЦИ СИ ЛИЧИ, КАК КЛИЗМАТА УСПЯВА ДА Я ПОДДЪРЖА В БЕЗУПРЕЧНИ: ФОРМА, ЗДРАВЕ И ВЪНШЕН ВИД. ЦЕЦИ УБЕДИ ПАРТНЬОРА СИ ЖЕЛЬОМИР ДА ЗАСНЕМЕ МЪЖКА ВЕРСИЯ НА КЛИЗМЕНАТА ПРОЦЕДУРА, КАТО С ТОВА ЖЕЛЬОМИР СЪЩО СТАНА ИЗВЕСТЕН В СТРАНАТА.

КЛИЗМА ЗА ПОДМЛАДЯВАНЕ И РАЗКРАСЯВАНЕ:

КОГАТО ЗАПОЧНЕТЕ ДА СЕ ЧИСТИТЕ В КЪЩИ, ЩЕ УСЕТИТЕ КАК ПРЕТЪРПЯВАТЕ ЕДНА ТРАНСФОРМАЦИЯ, ПРИ КОЯТО ВЪНШНИЯ ВИ ВИД ЩЕ СЕ ИЗМЕНИ КОРЕННО И ВИЕ ЩЕ СЕ ПОЧУВСТВАТЕ КАТО НОВ ЧОВЕК. ПОРАДИ ИЗЧИСТЕНИТЕ ОТПАДЪЦИ И МРЪСОТИИ ОТ СИСТЕМАТА ВИ, КИСЛОРОДА ЩЕ НАХЛУЕ КЪМ КЛЕТКИТЕ ВИ НЕВЪЗПРЕПЯТСТВАН И В РЕЗУЛТАТ НА ТОВА ВСИЧКО ВЪВ ВАС ЩЕ СЕ ИЗМЕНИ; КОСАТА ВИ ЩЕ ИЗРАСТЕ ПО - ДЪЛГА И БУЙНА, КОЖАТА ВИ ЩЕ СТАНЕ ГЛАДКА КАТО ПОРЦЕЛАН, БОЛКИТЕ ВИ ЩЕ ПРЕСТАНАТ, СТАВИТЕ ВИ ЩЕ СЕ ДВИЖАТ ГЪВКАВО И ГРАЦИОЗНО И ОЧИТЕ ВИ ЩЕ ЗАБЛЕСТЯТ. ТОВА СА САМО ЧАСТ ОТ ПРОМЕНИТЕ, КОИТО ЩЕ НАСТЪПЯТ ВЪВ ВАС В СЛЕДСТВИЕ НА РЕДОВНАТА КЛИЗМА. ТОНУСЪТ ВИ ЩЕ СЕ ПРИПОВДИГНЕ, ПИГМЕНТА НА КОЖАТА ВИ ЩЕ ПОТЪМНЕЕ, ЩЕ ОТСЛАБНЕТЕ, А АКО СТЕ ТВЪРДЕ СЛАБ, ЩЕ КАЧИТЕ ТЕГЛО. И СЛЕД НЯКОЛКО МЕСЕЧНО ПРАКТИКУВАНЕ, ПРИЯТЕЛИТЕ ВИ НЯМА ДА МОГАТ ДА ВИ ПОЗНАЯТ. В ПОВЕЧЕТО СЛУЧАИ РЕДОВНАТА ПРАКТИКА НА КЛИЗМО ЛЕЧЕНИЕТО ПОДМЛАДЯВА ИНДИВИДА С ОКОЛО 10 ГОДИНИ, А В НЯКОЙ СЛУЧАИ ПОВЕЧЕ.

ЛЕЧЕНИЕ НА БОЛЕСТИ С ПОМОЩТА НА КЛИЗМАТА:

ТАЗИ ТЕМА Е ТВЪРДЕ ШИРОКА, ЗА ДА БЪДЕ ПОКРИТА В НЕЙНАТА ЦЯЛОСТНОСТ В НАСТОЯЩАТА СТАТИЯ. ТУК САМО ЩЕ ОТБЕЛЕЖИМ, ЧЕ СПОРЕД ДОКТОР СЕБИ И СПОРЕД Д-Р ЕХРЕТ, ВСИЧКИ БОЛЕСТИ СЕ СВЕЖДАТ ДО ЕДНА ЕДИНСТВЕНА БОЛЕСТ, КОЯТО Е НАТРУПВАНЕТО НА СЛУЗ В ОРГАНИЗМА. ТОВА Е ПЪРВИЧНИЯ ПОРОК НА ВСИЧКИ ОБЩЕСТВА И НАРОДИ, В СЛЕДСТВИЕ НА КОЙТО ТЕ ИЗЖИВЯВАТ ПЪЛНА ГАМА ОТ СИМПТОМИ И БОЛЕСТИ И ВИНАГИ СЕ ЧУВСТВАТ ЗЛЕ, В БОЛЕСТНО СЪСТОЯНИЕ, С БОЛКИ И БОЛЕЖКИ И ОРГАНИЗМА ИМ Е ПОСТОЯННО ВЪЗПАЛЕН. С ПРЕМАХВАНЕ НА ПЪРВОПРИЧИНАТА ЗА ТОВА, СЕ ИЗЛЕКУВАТ ЕДНО ПО ЕДНО БОЛЕСТНИТЕ СЪСТОЯНИЯ. САМАТА ЦЕЦИ Е ИМАЛА РЕДИЦА ЗАБОЛЯВАНИЯ, НО НА 18 ГОДИНИ, КОГАТО ЗАПОЧВА РЕДОВНИТЕ ПРОЦЕДУРИ НА ПРОЧИСТВАНЕ С КЛИЗМИ СЛЕД ПРОЧИТАНЕТО НА ЕДНА КНИГА ОТ МНОГОБРОЙНИТЕ КНИГИ НА МАЛАХОВ, ЦЕЦИ Е БИЛА С ХРОНИЧНИ БОЛКИ В ГЪРБА, ЛИШЕИ ПО КОЖАТА (РАНЕН СТАДИЙ НА ПСОРИАЗИС), ХРОНИЧЕН ЗАПЕК, ПОСТОЯННА ОТПАДНАЛОСТ И УМОРА, КАКТО И РЕДИЦА ДРУГИ ЗАБОЛЯВАНИЯ, НЕТИПИЧНИ ЗА МЛАДО МОМИЧЕ НА НЕЙНАТА ВЪЗРЪСТ. НЕПОДОЗИРАЙКИ, ТЯ ЗАПОЧВА ДА ЕКСПЕРИМЕНТИРА С КЛИЗМО ЛЕЧЕНИЕТО И НЕ САМО, ЧЕ СЕ ИЗЛЕКУВА ОТ ВСИЧКИТЕ СИ БОЛЕСТИ, НО В ПРОДЪЛЖЕНИЕ НА 15 ГОДИНИ НЕ ПОСЕЩАВА ДОКТОР И ПРОДЪЛЖАВА ДА СЕ ЛЕКУВА САМА, С ПОМОЩТА НА КЛИЗМАТА СИ, ВИЖДАЙКИ КОЛКО БЪРЗО И ЕФЕКТИВНО ДЕЙСТВА ТЯ. В МОМЕНТА ТЯ ИЗГЛЕЖДА И СЕ ЧУВСТВА ПО - ДОБРЕ ОТ ТИЙНЕЙДЖЪРСКИТЕ СИ ГОДИНИ И ВСИЧКО ТОВА - БЛАГОДАРЕНИЕ НА ЕДНА НИЩО И НИКАКВА ВОДНА, ДОМАШНА КЛИЗМА!

 

ВИДОВЕ ИРИГАТОРИ ЗА КЛИЗМИ:

ВИДОВЕТЕ КЛИЗМЕНИ ИРИГАТОРИ ВАРИРАТ ОТ ГУМЕНИ БАЛОНИ, ДО СТОМАНЕНИ ЦИЛИНДРИ, НО НИТО ЕДИН ОТ ТЯХ НЕ Е ТАКА ЕФЕКТИВЕН, КАКТО ИЗПИТАНАТА КЛИЗМА НА HTTP://WWW.KLIZMA.BG . НЕДОСТАТЪЦИТЕ НА ДРУГИТЕ КЛИЗМО - СИСТЕМИ Е ТАЗИ, ЧЕ ВОДАТА НЕ Е ВИДИМА ПРЕЗ ЦЯЛОТО ВРЕМЕ НА САМОЛЕЧЕНИЕТО И ПРАКТИКУВАЩИЯ Е В НЕВЕДЕНИЕ, КОЛКО ВОДА Е ОСТАНАЛА В КОНТЕЙНЕРА И КОЛКО ТРЯБВА ДА ДОЛЕЕ. ИРИГАТОРА, ОПИСАН ТУК Е НАПЪЛНО ПРОЗРАЧЕН И С ГОЛЯМА ВИДИМОСТ НА СЪДЪРЖАНИЕТО, КОЕТО Е ОТ ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ГОЛЯМО ПРЕДИМСТВО. ОСВЕН ТОВА, ДРУГИТЕ АПАРАТИ НЯМАТ ЛЕСНА СИСТЕМА НА ОКАЧВАНЕ, КАКТО ПРИ ТАЗИ СИСТЕМА, КОЯТО Е ЛЕСНА ЗА ЗАКАЧВАНЕ НАВСЯКЪДЕ В ДОМА ВИ. ТЯ МОЖЕ ДА БЪДЕ ЗАКАЧЕНА ЗА КЛЮЧАЛКИ, ШКАФЧЕТА, ВРАТИ, БЮФЕТИ И ПО ВСИЧКИ ВЪЗМОЖНИ МЕБЕЛИ И ПОВЪРХНОСТИ. НЯКОЙ ОТ ПО - ПОПУЛЯРНИТЕ КЛИЗМЕНИ УРЕДИ ИЗПОЛЗВАТ СЛОЖНИ СИСТЕМИ НА РЕГУЛИРАНЕ НА ПОТОКА НА ВОДАТА, ДОКАТО ТАЗИ СИСТЕМА СЪС ЗЪБЧАТ СТОПЕР Е СЪВСЕМ ПРОСТИЧКА И ЛЕСНА ЗА УПРАВЛЕНИЕ. ОТДЕЛНО ОТ ВСИЧКО ДРУГО, МАРКУЧА НА ОСТАНАЛИТЕ СИСТЕМИ НЕ Е АДЕКВАТЕН ЗА ОПТИМАЛНАТА РАБОТА НА КЛИЗМАТА. КАКВО ЩЕ РЕЧЕ ТОВА? ПЪРВО - МАРКУЧА НА ДРУГИТЕ КЛИЗМИ Е ТВЪРДЕ КЪС И НЕПОДХОДЯЩ ЗА УДОБНОТО ИЗЛЯГАНЕ НА ЧОВЕК НА ПОДА. ПОВЕЧЕТО ДРУГИ СИСТЕМИ ИЗПОЛЗВАТ ПЛЪТНИ МАРКУЧИ, ПРЕЗ КОИТО НИЩО НЕ СЕ ВИЖДА, НЕ ПОЗВОЛЯВАЩИ НА УПОТРЕБЯВАЩИЯ ДА НАБЛЮДАВА ДВИЖЕНИЕТО НА ВОДАТА ПРЕЗ ЦЯЛОТО ВРЕМЕТРАЕНЕ НА ПРОЦЕДУРАТА. ПЛЪТНИТЕ МАРКУЧИ СА ИЗКЛЮЧИТЕЛНО НЕПОДХОДЯЩИ И НЕУДОБНИ ЗА ОСЪЩЕСТВЯВАНЕТО НА ЕДНА ПЕРФЕКТНА КЛИЗМА. ДА НЕ СПОМЕНАВАМЕ ФАКТА, ЧЕ НЯКОИ МАРКУЧИ СА НЕДОСТАТЪЧНО УСТОЙЧИВИ НА ТЕМПЕРАТУРНИ ПРОМЕНИ И СЕ РАЗДУВАТ ИЛИ СВИВАТ, ДОКАТО КЛИЗМА.БГ МАРКУЧА Е УСТОЙЧИВ, ДОРИ ПРИ ЗАМРЪЗВАНЕ. НАКРАЙНИК - AВТОРЪТ НА СТАТИЯТА Е ИЗПИТАЛ ШИРОКА ГАМА КЛИЗМЕНИ АПАРАТИ И СЪОТВЕТНО НАКРАЙНИЦИТЕ ИМ. ТУК МОЖЕ ДА СЕ КАЖЕ, ЧЕ НАКРАЙНИКА СЛЕДВА ДА БЪДЕ: БЯЛ, МАЛЪК, КЪС, ЗА ДА НЕ СЕ ЗАТРУДНЯВА ПРОНИКВАНЕТО. ТВЪРДЕ МНОГО КЛИЗМЕНИ КОМПЛЕКТИ НА ПАЗАРА ИЛИ ЗАКУПЕНИ ОТ АПТЕКА, НЕ ПРИТЕЖАВАТ ПРАВИЛНИЯ ВИД КЛИЗМЕН НАКРАЙНИК, ОПИСАН ТУК.

БЕЗПЛАТНО ЛЕЧЕНИЕ С КЛИЗМА:

ЗАЩО ДА НЕ СЕ ИЗПОЛЗВУВАТ ДРУГИ ВИДОВЕ КЛИЗМЕНИ АПАРАТИ (ИРИГАТОРИ) ОСВЕН ТОЗИ НА КЛИЗМА.БГ?

 

КАК СЕ ПРАВИ КЛИЗМА? КАК СДЕЛАТЬ КЛИЗМУ? كيفية القيام حقنة شرجية؟ CÓMO HACER EL ENEMA? TSETSI ЦЕЦИ 

ЗДРАВЕЙТЕ ДРАГИ ПРИЯТЕЛИ И АБОНАТИ.
АЗ СЪМ ЦЕЦИ И ВИЕ ОТНОВО СТЕ В МОЯ КАНАЛ. 
ДНЕС ЩЕ ВИ ПОКАЖА ПОРЕДНИЯТ МЕТОД ЗА ПРАВЕНЕ НА КЛИЗМА.

ПЪРВОТО ВИДЕО, КОЕТО ЗАСНЕХ БЕШЕ С КАФЯНАТА КЛИЗМА, КОЕТО ПРЕДИЗВИКА ИСТИНСКИ ФУРОР В ИНТЕРНЕТ И ДОРИ ПО ТЕЛЕВИЗИЯТА.
БЕШЕ МНОГО ИНТЕРЕСНО, ЗАЩОТО ПОЛУЧИХ ТОЛКОВА МНОГО ПРИЯТЕЛСКИ КОМЕНТАРИ И НЕ ТОЛКОВА ПРИЯТЕЛСКИ.
НО В КРАЯ НА КРАИЩАТА СЕ РАДВАМ, ЧЕ МНОГО ОТ ВАС УСПЯХА ДА ГО ВИДЯТ.
В ТОВА ВИДЕО ЩЕ СЕ ЗАНИМАЯ С ВОДНАТА КЛИЗМА. 
НЯМА ДА ПРАВЯ КЛИЗМА С КАФЕ ТОЗИ ПЪТ А САМО С ВОДА.

ДАЖЕ ТАЗИ КЛИЗМА АЗ Я ПРЕПОРЪЧВАМ НА ПОВЕЧЕТО ХОРА, ЗАЩОТО ТЯ Е С ЕЖЕДНЕВЕН ХАРАКТЕР И НЕ ВКЛЮЧВА ПОЛЗВАНЕТО НА КАФЕ, КОЕТО ПО МОЕ МНЕНИЕ НЕ Е ОТ НАЙ - УДАЧНИТЕ СМЕСИ ДА ПОЛЗВА ЧОВЕК ЗА КЛИЗМА.

НАЙ - УДАЧНО Е ДА ПРАВИТЕ КЛИЗМАТА СИ С ВОДА. 
НЕКА ВИ ПОКАЖА АЗ КАК Я ПРАВЯ. 
ТУК СЪМ СИ ПОДГОТВИЛА ДВЕ РОГОЗКИ, ТЪЙ КАТО СЕ ВРЪЩА ОТ ПЛАЖА ПРЕДИ МАЛКО И СЪМ ВСЕ ОЩЕ ПО БАНСКИ.
СЕГА…ГОРЕЩО…

НЕКА ВИ ПРЕДСТАВЯ КЛИЗМАТА СИ.

ТОВА Е АПАРАТА, КОЙТО ПОЛЗВАМ ЗА ЕЖЕДНЕВНА КЛИЗМА.

ТАЗИ КЛИЗМА СПЕЦИАЛНО Е НАЙ - УДОБНАТА, КОЯТО ВЪЗМОЖНО МОЖЕ ДА СЕ ПОЛЗВА, ТЪЙ КАТО АЗ СЪМ РАЗРАБОТИЛА ТОЗИ КЛИЗМЕН АПАРАТ, ЗА ДА БЪДЕ МАКСИМАЛНО УДОБНО И ДА БЪДЕ МАКСИМАЛНО ЕФЕКТИВНО ЗА МЕН И ЗА ВСИЧКИ ДРУГИ.

МОЖЕТЕ ДА СИ Я ПОРЪЧАТЕ ОТ КЛИМА.БГ
СЪЩО ТАКА ПРОВЕРЕТЕ ЛИНКОВЕТЕ ПОД ВИДЕОТО ЗА ДА ВИДИТЕ КАК МОЖЕТЕ ДА СИ Я ПОРЪЧАТЕ. 
СЪВСЕМ ДИСКРЕТНО ЩЕ ВИ БЪДЕ ДОСТАВЕНА ДО ДОМА.

СТРУВА 25 ЛВ И ТОВА Е ИНВЕСТИЦИЯ, КОЯТО ЩЕ ВИ НАПРАВИТЕ И ЩЕ ВИБЪДЕ ПОЛЕЗНА МОЖЕ БИ ЗА ЦЯЛ ЖИВОТ.

ТАКА, АКО ИСКАМ ДА ПОСТАВЯ КЛИЗМАТА НА ВИСОКО, ТОВА СЕ НАРИЧА ВИСОКА КЛИЗМА.
ТЯ СИ ИМА МНОГО УДОБНА КУКИЧКА И АЗ МОГА НАВСЯКЪДЕ ДА Я ПОСТАВЯ.

ИМА СИ СТОПЕРЧЕ И СИ ИМА МНОГО ХУБАВО СТЕРИЛНО ВРЪХЧЕ, КОЕТО СЕ ВКАРВА В АНУСА.

ТАЗИ КЛИЗМА, ПОСТАВЕНА ПО ТОЗИ НАЧИН СЕ НАРИЧА ВИСОКА КЛИЗМА, А ПОСТАВЕНА ПО ТОЗИ НАЧИН СЕ НАРИЧА НИСКА КЛИЗМА.

АЗ ПРЕДПОЧИТАМ ДА ПРАВЯ НИСКИ КЛИЗМИ, ТЪЙ КАТО НЯМА ГОЛЯМО НАПРЕЖЕНИЕ, КОГАТО ВЛИЗА ВОДАТА В МЕН И ПО ТОЗИ НАЧИН ЦЕЛИЯ ПРОЦЕС Е МАЛКО ПО - СПОКОЕН И РЕЛАКСИРАЩ.
НЕКА ВИ ПОКАЖА, КАК ТОЧНО СИ ПОДГОТВЯМ КЛИЗМЕНИЯ АПАРАТ.

ЕТО ТУК СЪМ СИ НАЛЯЛА ЕДНО МАЛКО ЛЕГЕНЧЕ С ТОПЛА ВОДА.
ВОДАТА Е ОТНОВО ВИ КАЗВАМ С ТОПЛИНА НА МАЙЧИНО МЛЯКО И АЗ ЩЕ СЛОЖА ЛЕГЕНЧЕТО НЯКЪДЕ, КЪДЕТО ДА МИ Е УДОБНО ДА СИ НАЛИВАМ.

И СЪЩО ТАКА ДА ВИ ПОКАЖА:

ТЕЗИ СА ЛАКСАТИВИ.
РАЗХЛАБИТЕЛНИ СРЕДСТВА, КОИТО МОГАТ ДА СЕ ЗАКУПЯТ В АПТЕКАТА И ПОНЕЖЕ НИЕ ПРАВИМ ЕЖЕДНЕВНА КЛИЗМА И НЕ СЕ НАЛАГА ИЗОБЩО ДА СЕ ПОЛЗВАТ ТЕЗИ ЛАКСАТИВИ, АЗ ЩЕ КАЖА ТАКА.

ЩЕ ГИ ХВЪРЛЯ В КОШЧЕТО, ЗАЩОТО НА МЕН НЕ МИ ТРЯБВАТ И ЩЕ ПРИСТЪПЯ КЪМ МОЯТА КЛИЗМА.

СЕГА ОБОРУДВАЛА СЪМ СЕ С ЕДНА КАНИЧКА.
МОЖЕТЕ ДА СИ Я КУПИТЕ НАВСЯКЪДЕ.

ЕДНО ЛЕВЧЕ СТРУВА.

НАЛИВАМ СИ ВОДИЧКА ОТ ЛЕГЕНЧЕТО И СИ НАЛИВАМ В КЛИЗМИЧКАТА.
АКО ТОВА СТОПЕРЧЕ ГО НЯМАШЕ СЕГА, ВОДАТА ЩЕШЕ ДА ШУРТИ НАВСЯКЪДЕ.

ТОЗИ СТОПЕР СИ ИМА КАКТО ВИЖДАТЕ СТЕПЕНИ.

ЕДНО, ДВЕ, ТРИ, ЧЕТИРИ.
ТОЙ СЕ ОТВАРЯ И ЗАТВАРЯ, ЗА ДА МОГА ЛЕСНО ДА КОНТРОЛИРАМ СИЛАТА НА ПОТОКА, КОЙТО ВЛИЗА В АНУСА МИ.
СЕГА АЗ НАЛЯГ ПОЛОВИНАТА КЛИЗМА.
АКО ИСКАМ ДА СИ ПРАВЯ МИКРО КЛИЗМА, ТОВА Е ДОСТАТЪЧНО, НО АЗ ЩЕ СИ НАПРАВЯ ПЪЛНА КЛИЗМА С АБСОЛЮТНО ПЪЛНО ДО ГОРЕ КАЗАНЧЕ И КАКТО КАЗАХ ТАЗИ КЛИЗМА НЕ МОЖЕ ДА СЕ НАМЕРИ В АПТЕКИТЕ, А ТРЯБВА ДА СЕ ПОРЪЧА.
ЩЕ НАМЕРИТЕ МНОГО ПОЛЕЗНО ТОВА, ТАЗИ ПОКУПКА, ЗАЩОТО НИКЪДЕ ДРУГАДЕ НЯМА ДА НАМЕРИТЕ ПО - ЕФЕКТИВЕН МЕТОД ОТ ТОЗИ. СЕГА ВКАРВАМ НАКРАЙНИКА В АНУСА СИ.
КАКТО ВИЖДАТЕ НЕ ГО НАМАЗАХ С НИЩО И АЗ ПРЕДВАРИТЕЛНО ЦИКЛИРАХ ТАЗИ ВОДА.
ТОЕСТ ПРЕДВАРИТЕЛНО ИЗКАРАХ МАЛКО ОТ ВОДАТА, ЗА ДА НЯМА ВЪЗДУХ В МАРКУЧА, ТЪЙ КАТО НЕ ЖЕЛАЯ ВЪЗДУХ ДА ВЛЕЗЕ В МЕН.

ТА БЯХ ТРЪГНАЛА ДА КАЗВАМ, ЧЕ ОТ КЛИЗМАТА ПО - ЕФЕКТИВЕН МЕТОД НА ЛЕЧЕНИЕ НА ВСЯКАКВИ БОЛЕЖКИ И БОЛЕСТИ НЯМА ДА НАМЕРИТЕ.
ДЕФАКТО АЗ БИХ КАЗАЛА, ЧЕ КЛИЗМАТА ЛЕКУВА ВСИЧКО.

ЕДИНСТВЕНОТО НЕЩО, КОЕТО НЕ СЪМ НАМЕРИЛА КЛИЗМАТА ДА ЛЕКУВА, ТОВА Е ЗЪБОБОЛ, ТА ДОРИ И ЗЪБОБОЛ ЛЕКУВА.

НО ЕСТЕСТВЕНО НЯМА ДА ВИ ИЗЛЕКУВА АКО ИМАТЕ РАЗВАЛЕН ЗЪБ.
ВСИЧКО ОСТАНАЛО КАЖИ РЕЧИ СЕ ОПРАВЯ С ПРОДЪЛЖИТЕЛНО ИЗПОЛЗВАНЕ, ЕЖЕДНЕВНО ИЗПОЛЗВАНЕ НА КЛИЗМА.

ЕТО ЩЕ ЗАБЕЛЕЖИТЕ, ЧЕ СЕГА НИВОТО НА ВОДАТА СПАДНА ЗНАЧИТЕЛНО, ДАЖЕ КАЖИ, РЕЧИ Е ПРЕСПОЛОВЕНО И ПОВЕЧЕ ОТ ПРЕСПОЛОВЕНО.
АЗ ЩЕ СИ НАЛЕЯ ОЩЕ И ДОРИ ЩЕ СЕ ОБЪРНА, ЗА ДА МОГА ДА СИ ВДИГНА КРАКАТА.

ТОВА Е МНОГО ХУБАВ МЕТОД.
КАТО СИ ВДИГНЕТЕ КРАКАТА НАГОРЕ, ВОДАТА ВЛИЗА ВЪВ ВАШЕТО ТЯЛО С ЛЕКОТА И Е МНОГО ПРИЯТНО ТАКА.

ТАКА, ЧЕ НАМЕРЕТЕ СИ МЕСТЕНЦЕ В ХОЛА ИЛИ СПАЛНЯТА ИЛИ КУХНЯТА, КЪДЕТО МОЖЕТЕ ДА СИ ВДИГНЕТЕ КРАКАТА УДОБНО И ЛЕСНО.
ДРУГО, КОЕТО ЩЕ ВИ КАЖА Е, ЧЕ НЯМА НУЖДА ДА ПРАВИТЕ ТОВА ВКАРВАНЕ НА ВОДАТА В КЛИЗМАТА В СЕБЕ СИ, НЯМА НУЖДА ДА ГО ПРАВИТЕ В БАНЯТА, ТЪЙ, КАТО ХОЛА, СПАЛНЯТА И КУХНЯТА СА СЪВСЕМ УДОБНИ МЕСТА ЗА ТАЗИ РАБОТА.
НЯМА ДА СЕ ПОЛУЧИ ИЗЛИВАНЕ НА ВОДАТА ОТ НАКРАЙНИКА И ОТ МАРКУЧА.

НЯМА ДА СЕ ИЗЛЕЕ НИЩО ПОД ВАС, ТЪЙ КАТО ТОЙ ВЛИЗА ДО КРАЙНА СТЕПЕН ВЪВ ВАС.

ЕДИН ОТ ВЪПРОСИТЕ, КОИТО ПОЛУЧАВАМ Е ДАЛИ Е БОЛЕЗНЕНО ТОВА ДЕЙСТВИЕ, ТАЗИ ПРОЦЕДУРА.

ОТГОВОРА Е СЪВСЕМ НЕ, ДОРИ НЕ ГО И УСЕЩАМ.

ТОЗИ НАКРАЙНИК Е ТОЛКОВА ТЪНИЧЪК.
ТОЙ Е ПО - ТЪНЪК ОТ МАЛКИЯ МИ ПРЪСТ И ИЗОБЩО НИЩО НЕ УСЕЩАМ, КОГАТО ГО ВКАРВАМ И КОГАТО ВОДАТА ВЛИЗА В МЕН СЕ УСЕЩА ПРОСТО ЕДНА СЕНЗАЦИЯ НА ЛЕКА ТОПЛИНА, ЛЕКО ЗАТОПЛЯНЕ ОТ ДОЛО.
И ПРОСТО ТОВА Е, ДРУГО НЕ СЕ ЧУВСТВА.
ДОРИ КАТО СЕ НАПЪЛНЯ С ДВА, ТРИ ЛИТРА ВОДА ОТ КЛИЗМАТА НЕ УСЕЩАМ КОЙ ЗНАЕ КАКВО.

И МНОГО МИ ХАРЕСВА СЛЕД ТОВА УСЕЩАНЕТО, ЗАЩОТО ВСИЧКО МИ МИНАВА.

ГЛАВОБОЛИЕ АКО ИМАМ ЗА ПЕТ МИНУТИ МИ МИНАВА И НИКОГА НЕ СЕ ВРЪЩА ОТНОВО.

ВСИЧКО МИНАВА, ВСЯКАКВИ БОЛКИ.

МЕНСТРУАЦИЯ, АКО ИМАМ БОЛКИ МЕСЕЧНИ МОМЕНТАЛНО МИНАВАТ.
СЕГА СЪМ СИ СВЪРШИЛА ВСИЧКАТА ВОДА И СИ ГОВОРЯ…

НЕКА ДА НАПЪЛНИМ ОТНОВО.
ТОВА Е ЗА ТРЕТИ ПЪТ. 
ЗНАЧИ ВКАРВАМ ТРЕТИ ЛИТЪР ВОДА В СЕБЕ СИ.

ДА ВИДИМ ДАЛИ ЩЕ УСПЕЯ ДА ВКАРАМ ТРЕТИ ЛИТЪР ДО КРАЙ?

ЗНАЧИ ПЪРВИЯТ ЛИТЪР ГО НАПРАВИХМЕ НА ТАМ, ВТОРИЯ НАСАМ, ТРЕТИЯ ЩЕ ГО НАПРАВИМ ЕТО ТАКА.

НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ ДА СЕ АБОНИРАТЕ ЗА ТОЗИ КАНАЛ.
АЗ ПРАВЯ ЕЖЕСЕДМИЧНИ ВИДЕА, В КОИТО ОБРАЗОВАМ ПУБЛИКАТА ЗА ВСЯКАКВИ РАДИКАЛНИ МЕТОДИ НА ЛЕЧЕНИЕ И СЪЩО ТАКА ПОКАЗВАМ НАЙ - РАЗЛИЧНИ НЕОБИЧАЙНИ ТЕРАПИИ.

ТАКА, ЧЕ ВИЕ МОЖЕТЕ ДА СЕ НАУЧИТЕ НА МНОГО ОТ МОИТЕ КЛИПЧЕТА.
ТОВА Е, ЧЕ ПОВЕЧЕТО СА НА АНГЛИЙСКИ И ПОРАДИ ГОЛЕМИЯ УСПЕХ НА ПОСЛЕДНОТО МИ ВИДЕО АЗ РЕШИХ ДА ПРАВЯ ПОВЕЧЕ НА БЪЛГАРСКИ, ТАКА, ЧЕ КОГАТО НАТИСНЕТЕ БУТОНА ЗА АБОНАМЕНТ И СЕ АБОНИРАТЕ БЕЗПЛАТНО, ЩЕ МОЖЕТЕ ДА ГЛЕДАТЕ ПОВЕЧЕ ВИДЕА НА БЪЛГАРСКИ ОТ МЕН.
В МОМЕНТА СЪМ ОТВОРИЛА СТОПЕРЧЕТО ДО КРАЙ, ЗАЩОТО…ЕТО ВИЖТЕ ОТВОРЕНО Е ДО КРАЙ.

ТОВА Е ТАКА, ЗАЩОТО КЛИЗМАТА МИ Е “НИСКА”.

НИСКА КЛИЗМА.

АКО БЕШЕ ЧАК ЕЙТАМ ОТГОРЕ НА ХЛАДИЛНИКА, ТАЗИ КЛИЗМА ЩЕ Е “ВИСОКА” КЛИЗМА.
ТОЕСТ С ГОЛЯМО НАЛЯГАНЕ ЩЕ ВЛИЗА ВОДАТА В МЕН И АЗ ЩЕ СЕ НАЛОЖИ ДА ЗАТВОРЯ СТОПЕРА НА ВТОРА ИЛИ ТРЕТА ПОЗИЦИЯ И В МОМЕНТА СЪМ ГО ОТВОРИЛА НАПЪЛНО.

И КАКТО ВИЖДАТЕ ТРЕТИЯТ ЛИТЪР Е ВЕЧЕ В МЕН ПОЧТИ.

СЕГА ЩЕ ГО ИЗЧАКАМ.

АЗ ДОРИ МОГА ДА ПРАВЯ И УПРАЖНЕНИЯ, ДОКАТО ВКАРВАМ ВОДАТА, НО ЩЕ СЕ ВЪЗДЪРЖА.
ЩЕ ГИ НАПРАВЯ СЛЕД ТОВА.

ЕТО ЗАТВАРЯМ СТОПЕРА ЗА ДА СПРЕ ВОДАТА.
ИЗКАРВАМ НАКРАЙНИКА ЕТО ТАКА СЕ ИЗКАРВА.

ЗАБЕЛЕЖЕТЕ, НАКРАЙНИКЪТ Е АБСОЛЮТНО ЧИСТ.
ТОВА Е ЗАЩОТО АЗ СИ ПРАВЯ КЛИЗМА ВСЕКИ ДЕН И ВСИЧКО В МЕН Е ЧИСТО.

СЕГА ЗА ДА НАПРАВЯ ТАКА, ЧЕ ДА НЕ КАПЕ ВОДА ОТ ТУК ИМА МНОГО ЛЕСЕН НАЧИН.
ВКАРВА СЕ НАКРАЙНИКА В САМАТА ДУПКА НА КЛИЗМАТА И ТАКА СЕ СЪХРАНЯВА.
ЗНАЧИ АЗ СЕГА МОГА ДА ГО СЛОЖА ТОВА, КЪДЕТО СИ ИСКАМ, ЗА ДА НЕ ГО ВИЖДА НИКОЙ.

ЕТО ИМАМ СИ И СПЕЦИАЛНО ИНСТАЛИРАНИ КУКИЧКИ.

МОГА ТАКА САМО, ЧЕ ТЕЗИ КУКИЧКИ МАЛКО НЕ СА НА МЯСТО СЛОЖЕНИ. 
ЧАКАЙТЕ ДА ПРОБВАМ НА ТАЗИ СТРАНА.

И ТАКА, МОЖЕТЕ ДА СИ КРИЕТЕ ИРИГАТОРА, КЪДЕТО ИСКАТЕ.

СЕГА АЗ ЩЕ ПРИСТЪПЯ КЪМ МОИТЕ УПРАЖНЕНИЯ.

ТЕЗИ РОГОЗКИ ВЕЧЕ НЕ НИ ТРЯБВАТ.
ГЛАВНАТА ФУНКЦИЯ БЕШЕ ДА НЕ ЛЕЖА НА СТУДЕН ПОД И СТУДЕНИ ПЛОЧКИ.
ТРЯБВА ДА ВИ Е ТОПЛИЧКО КАТО ЛЕЖИТЕ НА ПОДА.
СЕГА КОРЕМА МИ СЕ НАДУ ДОСТА, ЗАРАДИ ВОДАТА, КОЯТО Е В МЕН.

И СЕГА ЩЕ ПРИСТЪПИМ КЪМ УПРАЖНЕНИЯТА.

РАЗБИРА СЕ НЕ СЕ НАЛАГА ВСИЧКИ ДА ПРАВИТЕ УПРАЖНЕНИЯ, НО АКО МОЖЕТЕ ЩЕ Е ДОБРЕ ДА ГО СТОРИТЕ.
ЕДНОТО Е САМО ВДИГАНЕ НА КРАКА И НА ДРУГИЯ КРАК.
ТОВА Е КОЛКОТО МОЖЕ ПО - ВИСОКО.

СЛЕДВАЩОТО ДА НАПРАВИМ ДА ПОДСКАЧАМЕ МАЛКО.
ЧУВАТЕ КАК СЕ БЛЪНДИКАМ.

ДРУГО КАКВО ПРАВЯ?

ПРАВЯ РОЛКИ НА ПОДА - ЕТО ТАКА ИЗПЪВАМ СЕ ЦЯЛАТА И ЗАПОЧВАМ ЛЕКО ДА СЕ ВЪРТЯ НА РОЛКА.

С ТРИ ЛИТРА ВОДА ВЪВ ВАС МАЛКО ЩЕ ВИ Е ТРУДНИЧКО, НО АЗ ПОНЕЖЕ ИМАМ ТОЛКОВА МНОГО ОПИТ ЗА МЕН НЕ Е НИКАКЪВ ПРОБЛЕМ.

СЕГА ДА ВИДИМ, КАКВО ДРУГО ДА НАПРАВЯ.
ЩЕ НАПРАВЯ ЕДНА ДРУГА РОЛКА НА ЗЕМЯТА.
САМО БЛАНДИКАНЕ СЕ ЧУВА ОТ МЕН.

НАИСТИНА НЕ Е ЛЕСНО С ВСИЧКАТА ТАЗИ КЛИЗМЕНА ВОДА, НО КОЛКОТО ПО - ДЪЛГО ВРЕМЕ ИЗДЪРЖИТЕ, ПРАВЕЙКИ ТЕЗИ УПРАЖНЕНИЯ, ЩЕ МОЖЕТЕ ДА РАЗТВОРИТЕ МНОГО ПОВЕЧЕ ФЕКАЛИИ, КОИТО СА СЕ ЗАДЪРЖАЛИ ВЪВ ВАС С ГОДИНИТЕ.

КАТО НАПРИМЕР, АКО СТЕ НА ДВАДЕСЕТ ГОДИНИ, ТОГАВА ДВАДЕСЕТ ГОДИНИ НЕ СТЕ СИ ВЗЕМАЛИ ВЪТРЕШЕН ДУШ.

И СЛЕДОВАТЕЛНО ВСИЧКО ТОВА, КОЕТО СЕ Е ЗАДЪРЖАЛО В ДОЛНАТА ЧАСТ НА ДЕБЕЛОТО ЧЕРВО СЕ ПОЕМА ОТ КРЪВООБРАЩЕНИЕТО И КРЪВТА РАЗНАСЯ ТЕЗИ ТОКСИНИ НАВСЯКЪДЕ ПО ВАШЕТО ТЯЛО, КОЕТО ВОДИ ДО САМОНАТРАВЯНЕ НА ОРГАНИЗМА.

СЛЕДОВАТЕЛНО ЕЖЕДНЕВНАТА КЛИЗМА ЩЕ ОСВОБОДИ ТЕЗИ НАТРУПАЛИ СЕ ФЕКАЛИИ И ЩЕ МОЖЕ ДА ВИ ОСВОБОДИ ОТ ВСЯКАКВИ БОЛЕСТИ КАЖИ РЕЧИ.
СЛЕДВАЩОТО УПРАЖНЕНИЕ, КОЕТО АЗ БИХ ИСКАЛА ДА НАПРАВЯ Е ВИЕНСКО КОЛЕЛО.

ДА ВИДИМ СЕГА.

СЕГА ОТ ТУК.

И ПАК ПОВТАРЯМ -НЯМА НУЖДА ДА ПРАВИТЕ ВСИЧКО ТОВА.

ДОСТАТЪЧНО Е САМО ТАКА ДА ПОДСКОЧИТЕ ЕДИН, ДВА ПЪТИ И ПОСЛЕ ДА ОТИВАТЕ ДО ТОАЛЕТНА.
СЕГА СМЕ ГОТОВИ.

МОЖЕМ ДА ПРИСТЪПИМ КЪМ ТОАЛЕТНАТА ЧАСТ НА КЛИЗМЕНАТА ПРОЦЕДУРА.
ТОВА Е МОЯТА МЕТОДИКА НА ПРАВЕНЕ НА КЛИЗМА.
РАЗБИРА СЕ ВСЕКИ СИ ИМА НЕГОВА СОБСТВЕНА.

ПОГЛЕДНЕТЕ ВИДЕАТА НА ЖЕЛЬОМИР. 
ТОЙ СЪЩО СИ ИМА МЕТОД НА ПРАВЕНЕ НА КЛИЗМИ И Е МНОГО ОПИТЕН В ТОВА.
ЕЛАТЕ С МЕН СЕГА ДА ВИДИМ КАК РАБОТИ ОСВОБОЖДАВАНЕТО.

СЕГА СМЕ В ТОАЛЕТНАТА.
ЗАБЕЛЕЖЕТЕ, ЧЕ ТУК ИМАМ ЕДНО ТАКОВА ПРИСПОСОБЛЕНИЕ, КОЕТО Е МНОГО ПОЛЕЗНО, КОГАТО СЕ ПРАВИ КЛИЗМА.
ТРЯБВА ДА ИМАТЕ НЕЩО НА КОЕТО ДА СТЪПВАТЕ ЗА ДА МОЖЕ…

ЕТО СЕГА ТРЯБВА ДА ХОДЯ, ЗАЩОТО ИМАМ МНОГО СИЛЕН НАПЪН…

ТА ТАКА, ЕТО, ЧЕ ПЪРВОТО ОСВОБОЖДАВАНЕ СЕ ПОЛУЧИ, А ТО ЩЕ СЕ НАЛОЖИ СИГУРНО НЯКОЛКО ТАКИВА, ДОКАТО СЕ ИЗЧИСТИТЕ НАПЪЛНО, ДОКАТО ИЗЛЯЗАТ ТЕЗИ ТРИ ЛИТРА ВОДА ОТ МЕН И ОТ ВАС.
ЗА ТОВА ЩЕ СЕ НАЛОЖИ ДА СТОИТЕ В ТОАЛЕТНАТА МОЖЕ БИ ЗА НЯКОЛКО ТАКИВА ОСВОБОЖДАВАНИЯ.
БЯХ ТРЪГНАЛА ДА ВИ КАЗВАМ, ЧЕ КОГАТО ИЗПОЛЗВАТЕ ТОЗИ ВИД СТЪПКА, КОЯТО СЪЩО МОЖЕТЕ ДА ПОРЪЧАТЕ ОТ КЛИЗМА.БГ

ТАЗИ СТЪПКА ПОМАГА ДА НАТИСНЕ ЕТО ТУК, КЪДЕТО Е ДЕБЕЛОТО МИ ЧЕРВО. 
СЕГА БЕДРАТА МИ НАТИСКАТ ДЕБЕЛОТО ЧЕРВО.

АКО Я НЯМАХ ТАЗИ СТЪПКА НЯМАШЕ ДА МОЖЕ ТОЛКОВА ДОБРЕ, НЯМАШЕ ДА МОГА ТОЛКОВА ДОБРЕ ДА ИЗКАРАМ ВСИЧКО МРЪСНО И ЗЛОВОННО ОТ СЕБЕ СИ.

НЕ САМО НЕЩАТА, КОИТО СЪМ КОНСУМИРАЛА ПРЕДНИЯ ДЕН АМИ И НЕЩА КОИТО СА СЕ ПОЛИПИЛИ ПО МЕН ПРЕЗ ГОДИНИТЕ.
КАКТО ВИЖДАТЕ ЧЕСТО ПУСКАМ ВОДАТА, ЗА ДА МОГА ДА ПРОВЕТРЯВАМ БАНЯТА, ДА НЕ СЕ НАТРУПА МИРИЗМА.

НЯМА НУЖДА ОТ ТОВА И СЪЩО ТАКА СИ НАТИСКАМ СТОМАХА В ДОЛНАТА ЧАСТ, ЗА ДА МОГА ДА РАЗБЛАНДИКАМ ВСИЧКО, КОЕТО СЕ Е РАЗРЕДИЛО И ДА ГО ПУСНА В ТОАЛЕТНАТА ЧИНИЯ ДА СИ ЗАМИНАВА.
КАЗВАМ ВИ, ЧЕ АКО НЕ СТЕ ЗАПОЧНАЛИ ДА ПРАВИТЕ КЛИЗМА ВСЕ ОЩЕ НИКОГА НЕ Е КЪСНО.

ТРЯБВА ДА ЗАПОЧНЕТЕ ЗА ДА МОЖЕ ДА СЕ ПОЧУВСТВАТЕ ДОБРЕ ВСЕКИ ДЕН. 
ДА СТАВАТЕ ОТ ЛЕГЛОТО С ПЕСЕН И ДА ПРЕКАРВАТЕ ДЕНЯ БЕЗ НИКАКВИ БОЛЕЖКИ И БЕЗ ЗДРАВОСЛОВНИ ПРОБЛЕМИ КАКТО АЗ.

И СЪМ БЛАГОДАРНА НА БОГА, ВСЕКИ БОЖИИ ДЕН, ЧЕ МИ Е ДАЛ ТОВА ПРОСВЕТЛЕНИЕ И ТАЗИ ИНФОРМАЦИЯ ЗА ДА МОГА ВСЕКИ ДЕН ДА ПРАВЯ КЛИЗМА И ДА СЕ ЧУВСТВАМ ОТЛИЧНО.

СЕГА СИГУРНО ЩЕ ИМАМ ОЩЕ ЕДНО ИЛИ ДВЕ ТАКИВА ОСВОБОЖДАВАНИЯ, СЛЕД КОЕТО ЩЕ ИЗЛЯЗА ОТ ТОАЛЕТНАТА И ЩЕ ПОСВЪРША НЕЩО ВКЪЩИ.

КАТО НАПРИМЕР МОГА ДА ПОДРЕДЯ ИЛИ ДА ХАПНА НЕЩО ДОРИ.
ИСКАМ ДА ВИ ПОКАЖА СЪЩО ТАКА КОГАТО ХОДИТЕ ДО ТОАЛЕТНА ПО ТОЗИ НАЧИН, ЩЕ СЕ ПОЛУЧИ ОПРЪСКВАНЕ НА СЕДАЛКАТА В ТОЗИ РАЙОН И ВИЕ НЯМА ДА Е ЛОШО ВСЕКИ ПЪТ ДА СИ Я МИЕТЕ, ЗА ДА НЕ СЕ СЪРДЯТ ДРУГИТЕ ЧЛЕНОВЕ НА СЕМЕЙСТВОТО ВИ.

АЗ ПАК ТРЯБВА ДА ХОДЯ ДО ТОАЛЕТНА.

ЕТО, ЧЕ КАТО СТАНАХ НЕЩО СЕ РАЗМЪРДА В МЕН.

ДА ВИ КАЖА, ЧЕ НАЧИНА ПО КОЙТО СЕ ЧУВСТВАМ ПРЕДИ И СЛЕД КЛИЗМАТА Е КОРЕННО РАЗЛИЧЕН.

ИМА РАЗЛИКА КАТО ОТ НЕБЕТО ДО ЗЕМЯТА, НЕВЕРОЯТНА РАЗЛИКА.
ЧУВСТВАМ СЕ КАТО НОВОРОДЕНА, ЛЕКА КАТО ПЕРЦЕ, СЯКАШ МОГА ДА ПОДСКАЧАМ БОСА ПО АСФАЛТА С ЧАСОВЕ НАРЕД.

И СЕГА НЕКА ПРИКЛЮЧИМ ДЕМОНСТАЦИЯТА.
ХОРАТА СЕ ОПЛАКАХА МИНАЛИЯ ПЪТ, ЧЕ НЕ СЪМ СИ ИЗМИЛА РЪЦЕТЕ.
ЕТО ЩЕ ГИ ИЗМИЯ ЗА ВАС, ОБАЧЕ ТАМ Е РАБОТАТА, ЧЕ ВСЕКИ ПЪТ КАТО СТАНА И ПРАВЯ НЯКАКВО ДВИЖЕНИЕ ПАК МЕ ИЗБИВА ДА ОТИДА ДО ТОАЛЕТНА.

ЕТО СЕГА ПАК.

ПРЕДСТАВЕТЕ СИ ВСИЧКО ТОВА СЕ НАСЪБИРА ВЪВ ВАС И ВИЕ НЕ ГО ИЗЧИСТВАТЕ.
ВЗИМАТЕ ВСЕКИ ДЕН ВЪНШЕН ДУШ И ЗАБРАВЯТЕ ДА ВЗЕМЕТЕ ВЪТРЕШНИЯ СИ ДУШ, КОЙТО Е ДАЛЕЧ ПО - ВАЖЕН.

В СРАВНЕНИЕ С ВЪТРЕШНИЯ ДУШ, ВЪНШНИЯ БЛЕДНЕЕ.
ДОРИ МОЖЕТЕ ДА КАРАТЕ БЕЗ НОРМАЛЕН ДУШ, АКО СИ ПРАВИТЕ КЛИЗМА ВСЕКИ ДЕН, ЗАЩОТО ТОВА Е ИСТИНСКОТО ИЗЧИСТВАНЕ.
ТОВА Е ИСТИНСКОТО ИЗЧИСТВАНЕ.

И ПОНЕЖЕ АЗ ГО ПРАВЯ ВСЕКИ ДЕН И РАЗБИРАМ, ЧЕ ТОВА Е, КОЕТО МЕ ПАЗИ ЧИСТА И ЗДРАВА. 
АЗ ЗА ТОВА НЕ ОТДАВАМ ТОЛКОВА ГОЛЯМА ВАЖНОСТ ДАЛИ РЪЦЕТЕ МИ СА ИЗМИТИ ПОСТОЯННО, ДАЛИ СЪМ ИЗКЪПАНА И ИЗЧИСТЕНА.

ТОВА НЕ Е ТОЛКОВА ВАЖНО, КОЛКОТО ДАЛИ ОТ ВЪТРЕ СТЕ ЧИСТИ И ВИ КАЗВАМ, ЧЕ ТОВА Е КЛЮЧА КЪМ ЗДРАВЕТО.
АКО ИСКАТЕ ДА ЧЕТЕТЕ НЯКАКВА ЛИТЕРАТУРА, КНИГИ ПО ВЪПРОСА, АЗ СЪМ ИЗЧЕЛА НА МАЛАХОВ МАТЕРИАЛА.
ТОЙ ДЕТАЙЛНО ОБЯСНЯВА КАК СЕ ПРАВИ КЛИЗМА И ЗАЩО СЕ ПРАВИ КЛИЗМА.
ТА АЗ ТОВА ПРЕПОРЪЧВАМ.
БЛАГОДАРЯ, ЧЕ МЕ ГЛЕДАХТЕ.

МОЛЯ ХАРЕСАЙТЕ ТОВА ВИДЕО.

АБОНИРАЙТЕ СЕ, АКО НЕ СТЕ СЕ АБОНИРАЛИ ОЩЕ.

КАКВО ЧАКАТЕ И МИ ДАЙТЕ ПАЛЦИ НАГОРЕ.
АКО СТЕ АБОНАТИ ЩЕ ПОЛУЧИТЕ УВЕДОМЛЕНИЕ , КОГАТО ПУБЛИКУВАМ НОВО ВИДЕО.
СЕГА ТРЯБВА ДА ВИ ОСТАВЯМ, ЗАЩОТО ТОАЛЕТНАТА ПАК МЕ ЗОВЕ.